Upptäck Geneanets nya webbplats

Presenterad av admin på 20 okt. 2014

Upptäck Geneanets nya webbplatsUnder de senaste 12 månaderna har vi arbetat hårt med att bygga upp en ny, enklare och tydligare version av Geneanets webbplats.
I sann Geneanet anda, baserad på samarbete och utbyte men nu ännu bättre. Naturligtvis har vi varit lyhörda för våra medlemmars förslag och funderingar.
Idag har vi nöjet att presentera den nya versionen av Geneanet.

Upptäck Geneanets nya webbplats på : www.geneanet.info.

Upptäck Geneanets nya webbplats

Under de närmsta veckorna:

Under de närmsta veckorna kommer du att kunna gå in på Geneanets nya webbplats (www.geneanet.info) och även på den gamla versionen (www.geneanet.org). All din data (släktträd, dokument, bilder osv) kommer att synkroniseras mellan versionerna.

Under tiden kommer Geneanet att lägga till några nya tjänster och tillval. Till exempel kommer en kontrollpanel till ditt släktträd att läggas till på Geneanets startsida.

I framtiden:

Denna nya version markerar ett viktigt steg framåt och även en ny startpunkt:

Den viktiga tekniska förändringen, genomskinlig för användaren, kommer att hjälpa oss att utveckla nya och effektiva tjänster och tillval.

Idag lanserar vi en ny webbplats för att lyckas med vårt mål: att erbjuda ett ännu bättre verktyg för erfarna släktforskare som vill upptäcka, bygga och dela med sig av sin familjehistoria.

Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig