Upptäck våra filmer om släktforskning!

Presenterad av admin på 15 sep. 2010

GeneaNet lanserar idag en serie med filmer som talar om olika aspekter runt släktforskning. Om du så är nybörjare eller erfaren släktforskare kommer du att finna stort intresse i att lyssna och se på Jan Granath som delar med sig av sin erfarenhet och sitt intresse för släktforskning.

Sedan ungefär femton år tillbaka medverkar Internet i att göra släktforskning tillgängligt för en bred publik. GeneaNet som en av många aktörer är stolt över att bidra till att släktforskningsviruset sprider sig: Vår princip som går ut på fritt utbyte utan gränser samt våra moderna verktyg lockar nya generationer av släktforskare. Det är särskilt tydligt i Sverige.
Därför har vi gjort en serie med filmer som riktar sig till alla släktforskare (nybörjare och erfarna) och som talar om olika aspekter i släktforskning. Här hittar du råd för att komma igång med, organisera och komma långt i din släktforskning!

Dessa filmer är presenterade av Jan Granath, erfaren släktforskare och författare av bloggen “Släktforskning för noviser“. Bloggen, som startades 2007, är idag en av de intressantaste bloggar om släktforskning. Hos GeneaNet uppskattar vi särskilt den pedagogiska andan och texterna som alltid är väl dokumenterade och tydliga i Jans artiklar. Det är en riktig inspirationskälla för alla som intresserar sig för släktforskning. Vi är mycket glada över att återfinna samma anda i filmerna som vi erbjuder.

VideoClip01.jpg

Eftersom man ska börja med början, heter vår första film “Vad menas med släktforskning?”.

Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig